Returformular

Returformular

Lever produktet ikke op til dine forventninger, har du fundet ud af at dine behov måske er anderledes eller har du blot fortrudt dit køb?

Vi har altid 14 dages fuld tilfredshedsgaranti på ALLE vores produkter. 

Skal du have produktet ombyttet. Opgraderet til noget andet, eller bare pengene retur? 

Intet problem! Det fikser vi. Du udfylder blot formularen herunder og får oprettet din anmodning hurtigt og nemt online.

Så vender vi retur til dig så hurtigt som muligt!

 

Dine kontaktoplysninger:

(Dette er også oplysningerne hvorved en evt. ombytning fremsendes til når vi har modtaget produktet retur)

Vilkår & Praktisk info:

Du har 14 dages fuld returret på alle køb foretaget online og i butik.
Returret gælder dog ikke for Software-licenser og udført arbejde.

Når du returnerer et produkt ifbm. fortrydelsesretten, så skal du sende enheden retur i samme stand som du har modtaget den.

Enheden må gerne have været anvendt, brugt og testet i det omfang du har haft brug for det.

Det er ikke nødvendigt at nulstille enheden før du sender den retur til os(Dette vil altid blive gjort af os efter returnering)

Der må ikke være adgangskode på enheden når du returnerer den.

Er der tale om et apple produkt som iPhone, iPad eller Mac, så skal "Find min.." være slået fra og enheden skal være logget ud af Apple ID/iCloud. <- Produktet kan IKKE returneres hvis enheden stadig er låst!

Hvis enheden er blevet påført skade og dette har indvirkning på enhedens funktion, eller i større omfang negativt påvirker enhedens kosmetiske stand, vil returanmodningen afvises.

Produktet skal du sende retur på samme måde som du modtog den oprindeligt. Lader skal medfølge. (Evt. gerne i original kasse hvis dette er muligt, den er nemlig designet til transport af produktet  )
Ellers anvendes tilsvarende papkasse med grundig emballering af produktet i bobleplast og papir udenom så den ikke kan beskadiges under transport (Dette ville nemlig ikke være omfattet af garanti og reklamation)
(Se den vedhæftede fil med returvejledning - indpakning)
Så sørger vi for at der bliver taget hånd om den hurtigst muligt så snart den er ankommet.
Vi modtager ikke forsendelser sendt ufranko.

Produktet skal være returneret senest 3 uger fra anmodningen er godkendt, ellers vil returanmodningen automatisk blive afsluttet og afvist.

Du er selv ansvarlig for returforsendelse, herunder omkostningerne til returnering.
Men vi tilbyder at lave dig en returforsendelses label og fremsende til dig, så du blot skal printe og sætte på kassen mod betaling af de alm. fragtomkostninger.
Afhængigt af dit valg om ombytning eller returnering, vil det blive fratrukket dit returbeløb eller lagt på fakturabeløbet til betaling.

 

Fortrydelsesret i henhold til forbrugerlovgivningen

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til [email protected] eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Det er op til Grøn Computer ApS at vurdere varens stand.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Grøn Computer ApS
ATT: Returafdelingen
Ørstedsgade 8
5000 Odense C

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse.