Viser 1–16 af 383 resultater

Sølv
Vi anbefaler!
1.415 kr. (ex. moms: 1.132 kr.)
Sølv
Sølv
Sølv
Sølv
Sølv
Vi anbefaler!
Original price was: 5.999 kr..Current price is: 4.795 kr.. (ex. moms: 3.836 kr.)
SPAR:
20%!
Sølv
Vi anbefaler!
Original price was: 4.899 kr..Current price is: 3.295 kr.. (ex. moms: 2.636 kr.)
SPAR:
33%!
Sølv
385 kr. (ex. moms: 308 kr.)
Sølv
Vi anbefaler!
Original price was: 3.199 kr..Current price is: 2.445 kr.. (ex. moms: 1.956 kr.)
SPAR:
24%!
Bronze
Sølv
Sølv

Genbrug IT

Apple - Smartphones - Chromebook - Brugt Bærbare Computere Vi har lidt af det hele! Der er rigtig mange grunde til at købe brugt IT, for at være brugt er ikke det samme som at være slidt. Hos Grøn Computer vil vi gerne bryde med idéen om, at genbrug ikke fungerer, når det kommer til elektronik. Vi kategoriserer og tester alle produkterne, inden de sættes til salg, så du ved præcis hvad du køber – og at det fungerer!

Derfor skal du overveje at genbruge IT

Elektronisk affald og masseproduktion er én af de store syndere, når det kommer til miljøet og klimaforandringer, og rigtig meget af det er helt uundgåeligt. Når du vælger at genbruge IT, gør du noget godt for miljøet – du køber nemlig noget, der allerede er produceret og stadig fungerer helt fint, i stedet for at tage noget helt nyt i brug. Det er spild, når noget kun bruges en brøkdel af det, det faktisk kan holde til, men det er også meget normalt at udskifte sine elektroniske enheder forholdsvis ofte. Når du køber din elektronik genbrugt, får du testet IT, som fungerer helt fint, uden at skabe ekstra produktionsomkostninger eller, i den forbindelse, forurening. Det er vores speciale her hos Grøn Computer, og vi ser frem til at kunne hjælpe dig med at træffe et mere miljøvenlig valg!

Genbrug IT hos Grøn Computer

Vi vil gerne leve op til vores navn og gøre det nemt for dig at træffe et miljøvenligt valg, og derfor er al elektronik, der er til salg på vores side, kategoriseret som enten Guld, Sølv eller Bronze. Dét giver dig en indikation om, hvilken stand den enkelte enhed er i, så du kan træffe det mest veloplyste valg. Når du køber genbrugt hos os, kan du få nogle rigtige gode deals – at genbruge IT er nemlig billigere end det helt nye, selvom det selvfølgelig afhænger af standen. Alt, vi sælger, fungerer ganske udmærket, så uanset om du skal have en ny telefon til mange års brug eller en bærbare computer, du kan tage med i skole, er der noget i vores sortiment for dig. Det gode valg starter ved belejlighed, og vi gør det så nemt som muligt for dig. Genbrug IT med god samvittighed. Se rundt på vores side, som du ville med en hvilken som helst anden elektronikside, og spar mange penge og hjælp miljøet på samme tid.