Få mere glæde i dagligdagen og forøg din produktivitet med en lækker ASUS, så god som ny, bærbar.
Her er der top moderne computere i et flot og smart design.

Vores udvalg af ASUS computere er til dig der gerne ønske en “ny” computer men samtidig også er bevidst om at mindske vores CO2 udledning og dertil påvirke klimaet mindst muligt.

Her er tale om retur og demo computere som ikke har været brugt i mere end max 14 dage før, eller har været anvendt som udstillingsmodeller/demomodeller i showrooms og lign.

Maskinerne er blevet grundigt gennemgået, renset og genpakket i ny emballage.
Fælles for dem alle fremstår de som 100% nye og fri for defekter.
Der er selvfølgelig også 2 års fuld garanti som ved nykøb!

Spar en ekstra skilling og gør samtidig noget godt for klimaet & miljøet.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Genbrugte bærbare fra Asus

Elektronik behøver ikke at være nyt for at være godt. Vi sætter en ære i at forhandle gode genbrugte produkter, der har en lang levetid og en høj ydeevne.

Genbrugte kvalitetsprodukter

Produktion af elektronik og IT er hårdt ved miljøet. Vi vil gerne gøre en forskel for et mere bæredygtigt samfund, og vi har fundet en strategi, der sikrer både miljøet og dig som forbruger. Når du køber en genbrugt bærbar gennem os, så får du 2 års garanti og de samme rettigheder, som når du køber nyt. Alle vores produkter er gennemgået og testet af vores eksperter, og vi kan stå inde for kvaliteten af alt, der forlader værkstedet. Vi står altid til rådighed, hvis du søger rådgivning og vejledning, eller blot har generelle spørgsmål.

Asus - en computer i særklasse

Asus computere er kendt for deres lette og moderne design og for deres hastighed og brugervenlighed. Asus producerer lækre studie- og arbejdscomputere, der er nemme at have med på farten, og som er kvikke at arbejde med. Hold øje med vores udvalg - vi har flere forskellige modeller, og får jævnligt nye ind. Alle computere kan ses og testes i vores fysiske butik. Du er også velkommen til at ringe og få en snak om, hvilken bærbar, der vil være den rette til dit behov. Vi forhandler udelukkende kvalitetsprodukter, og vi giver 2 års garanti på al vores elektronik - også på de genbrugte bærbare fra Asus.

Genbrug vinder frem - og med god grund.

Den elektroniske udvikling har taget fat, og det slider på kloden og på klimaet. Vi vil gerne skabe bevidsthed om, hvor vigtigt det er at forbruge rigtigt - genbrug er vejen frem, hvis du vil være med til at gøre en forskel. Vores produkter er rangeret i tre forskellige kategorier - guld, sølv og bronze. Disse indikerer varens stand, og sikrer, at du ved, hvad du køber, samt at pris og produkt stemmer overens. Vi kan dog forsikre dig om, at alle vores bærbare computer har mange år i sig endnu - uanset brugsspor. Når du køber brugt, så køber du bæredygtighed, og du viser ansvar. Vi vil gerne være med til at sikre dig som forbruger, så du har gode vilkår og betingelser, når du vælger at handle genbrugt. Vores Asus computere er absolut et kig værd. Og har vi ikke lige den maskine, du søger, så er du velkommen til at kontakte os alligevel - måske vi har den på vej.