Genbrugte bærbare fra Fujitsu til billig pris. Tidligere brugt, med rigeligt liv i sig endnu og klar til at være din pålidelige medhjælper derhjemme eller på kontoret!

Vi tilbyder Fujitsu bærbare i Guld og Sølv tilstand. Alt så du har et større udvalg, og nemmere ved at finde den helt rette bærbar til dig!

Når du bestiller fra Grøn Computer, har vi gennemtestet og klargjort computeren før afsendelse, så din nye brugte bærbar er klar til at revolutionere din hverdag, straks du får den.

Du kan også kigge ind forbi i butikken, hvor du kan se vores udvalg med egne øjne i udstillingsrummet.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Genbrugte bærbare fra Fujitsu

Vi mener, at elektronik bør have en lang levetid, og vi vil gerne gøre vores for at holde produkterne i live, og på den måde mindske den miljøbelastning det er, når elektronik kasseres. Når du køber en genbrugt bærbar computer, så er du en aktiv spiller i den grønne omstilling, og en medvirkende faktor i et solidarisk tiltag for et sundere klima og miljø.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af en genbrugt bærbar computer fra Fujitsu

Vores genbrugte bærbare fra Fujitsu er alle kvalitetscomputere, der har mange års arbejde i sig endnu. Alle vores bærbare computere er gennemtestede og i stand sat, og vi giver 2 års garanti på dit køb. Når du køber brugt, så vil produkterne variere i stand. Vi har forsøgt at gøre dette let at gennemskue, ved at inddele vores varer i guld, sølv eller bronze stand. For alle gælder, at de bærbare computere er fuldt funktionsdygtige - forskellene ligger i omfanget af brugsspor. Disse brugsspor vil altid blive oplyst ved salg, og vi sælger ikke noget, vi ikke kan give de 2 års garanti på. En Fujitsu computer er en stærk maskine med en særdeles god ydeevne. Vi har forskellige modeller og størrelser, og hvad end du søger en ny arbejdscomputer, en skolecomputer eller en spilcomputer, så kan det betale sig at se vores udvalg igennem - vi har meget muligt den helt rette maskine til netop dit behov.

Nye tider for genbrugt elektronik

Vi sælger produkter af høj kvalitet, og vi har et stærkt team af eksperter, som sikrer dig, at din nye computer har en lang holdbarhed og en høj funktionsevne. Produktionen af elektronik tærer på vores natur og miljø, og vi vil gerne gøre det fordelagtigt at handle secondhand, når du mangler en ny bærbar. Derfor har du samme vilkår hos os, som hvis du køber fra ny. Her får du gratis fragt og garanti på din nye computer. Vi tilbyder desuden rådgivning i det rette valg af produkt, samt vejledning i, hvordan du passer bedst muligt på din bærbare. Du er altid velkommen i vores fysiske butik, hvis du ønsker at teste en vare. En genbrugt bærbar computer fra Fujitsu er et godt valg, når du ønsker en moderne computer til en god pris - dertil kommer, at genkøb af IT er en investering i solidaritet og i god samvittighed.