Tilbud

899 kr. 765 kr.

12 på lager

Produktinformation

Få imponerende nøjagtige billeder, fantastiske indstillingsmuligheder og missionskritisk pålidelighed optimeret til kommercielle miljøer. Med de indbyggede IPS Gen 2-paneler bliver strømbesparelserne for HP Z23i 58,4 cm (23”) IPS-skærm større end for første generation af IPS-teknologien, og du får desuden ekstra brede betragtningsvinkler, der gør det nemmere at samarbejde.

Hils på din nye energibesparende IPS Gen 2-medspiller

  • Få et lavere strømforbrug og 97 %’s dækning af sRGB-farveområderne med IPS Gen 2-panelerne. Med de ekstra brede betragtningsvinkler, der giver alle den samme gode oversigt, kan du effektivisere gruppeevalueringer og beslutninger, der skal tages i fællesskab.
  • Skærmen på 58,4 cm (23″) med smal kant og Full HD opløsning på 1920 x 1080 gør, at du kan se alle de fantastiske detaljer. Få skarp, klar visning med 250 cd/m2-lysstyrke, et kontrastforhold på 1000:1, et dynamisk kontrastforhold på 5M:1 og en svartid på 8 ms.
  • Fremhæv de mørke områder af billederne på skærmen, og se selv de mindste detaljer endnu bedre med Black Stretch-teknologien.

Få en behagelig løsning med TCO Certified Edge-skærmen
Find den mest behagelige stilling med HP’s justerbare 4-vejsstander, som opfylder kravene for TCO Certified Edge-betegnelsen vedrørende innovative produkter, der er på forkant med udviklingen af miljøvenlige og ergonomiske standerdesign.

HP Z23i kombineret med en Z-workstation.

Nem tilslutning – lige ved hånden.
Få glæde af både fremtidssikrede og ældre tilslutningsmuligheder med en række indgange, bl.a. DisplayPort 1.2, DVI, VGA og en integreret USB-hub.

Styr din miljøpåvirkning

  • Reducer strømforbruget og omkostningerne med det intelligente, energibesparende design, der overgår IPS Gen 2-teknologien med ENERGY STAR®.
  • HP Z23i 58,4 cm (23”) IPS-displayet er også udstyret med kviksølvfri bagbelysning, et lav-halogen-holdigt design og arsenikfrit glas.

Mød din skærms nye bedste ven

  • Tilpas din arbejdsplads med justerbar skærmopdeling. Arbejd samtidig med dokumenter, regneark og e-mail i forskellige områder af skærmbilledet med HP Display Assistant-softwaren.
  • Se åbne programmer på alle dine tilsluttede skærme med den udvidede værktøjslinje. Undgå tyveri med den brugerdefinerede PIN-kode, der deaktiverer skærmen, hvis den bliver koblet fra en computer uden godkendelse.