Viser 1–16 af 28 resultater

Genbrugte bærbare fra Dell til billig pris. Tidligere brugt, med rigeligt liv i sig endnu og klar til at være din pålidelige medhjælper derhjemme eller på kontoret!

Vi tilbyder Dell bærbare i Guld, Sølv og Bronze tilstand, både ældre såvel som nyere modeller. Alt så du har et større udvalg, og nemmere ved at finde den helt rette bærbar til dig!

Når du bestiller fra Grøn Computer, har vi gennemtestet og klargjort computeren før afsendelse, så din nye brugte bærbar er klar til at revolutionere din hverdag, straks du får den.

Du kan også kigge ind forbi i butikken, hvor du kan se vores udvalg med egne øjne i udstillingsrummet.

Sølv
Sølv
Bronze
Bronze
Bronze
Sølv
Sølv
Sølv
Guld
Bronze
Bronze
Guld
Guld
Sølv
Sølv
Sølv

Genbrugt Dell

Bæredygtighed og socialt ansvar er nøgleordene bag vores strategi. Vi forhandler genbrugte computere, der alle er kvalitetssikre og langtidsholdbare. Vi har et godt udvalg af bærbare computere fra Dell - maskiner, der er gode at arbejde med, og som sikrer en effektiv arbejdsgang.

En genbrugt bærbar fra Dell - alt andet end et kompromis

Vores genbrugte bærbare fra Dell er testet og garanteret af vores team af eksperter, der alle har en solid teknologisk viden og erfaring. Når du køber din nye, genbrugte bærbare Dell hos os, så giver vi dig 2 års garanti, fri fragt og adgang til grundig vejledning. Du har mulighed for at kigge ind forbi vores fysiske butik, og du kan altid ringe til os for support og rådgivning. Vores Dell computere er stærke, funktionsdygtige maskiner, der alle har mange år i sig endnu. Vi sender aldrig noget ud, vi ikke kan stå inde for.

En slidstærk og brugervenlig bærbar

En bærbar computer fra Dell er en stærk og solid maskine med et brugervenligt styresystem. Dell computere udmærker sig på trækkraft og ydeevne, og har i mange år været en populær arbejdscomputer. Maskinen har et lækkert og intuitivt system, og den er let at sætte op og komme i gang med. Når du køber en bærbar fra Dell hos os, så bistår vi gerne med opsætningen. Vi har et bredt sortiment af genbrugte bærbare fra Dell, og vi får ofte nye ind. Du kan altid ringe og høre os ad, om vi har din drømmecomputer på vej - også selvom den endnu ikke fremgår af produktudvalget.

God samvittighed og høj funktion til priser hvor alle kan være med

Vi mener, at alle bør have mulighed for at investere i en god computer. Vi mener også, at vi har et ansvar for at muliggøre en bæredygtig elektronikhandel. Derfor sælger vi bærbare computere i tre forskellige kategorier for pris og stand - guld, sølv og bronze. Vi er konkurrencedygtige på både pris og kvalitet af genbrugte bærbare, og vi har forskellige betalingsmuligheder. Elektronikproduktionen belaster miljøet, og vi vil gerne gøre en indsats for at det bliver attraktivt at handle genbrugt. Med denne målsætning for øje sætter vi en ære i at forhandle gode, effektive og solide bærbare computere. Tanken er, at det skal være lige så behagelig en oplevelse af modtage en genbrugt computer, som det er at modtage en ny. Du er meget velkommen til at kigge ind forbi butikken, eller give os et ring, når du søger ny computer - vi rådgiver gerne.