Viser 1–16 af 18 resultater

Genbrugte bærbare fra HP til billig pris. Tidligere brugt, med rigeligt liv i sig endnu og klar til at være din pålidelige medhjælper derhjemme eller på kontoret!

Vi tilbyder HP bærbare i Guld, Sølv og Bronze tilstand, både ældre såvel som nyere modeller. Alt så du har et større udvalg, og nemmere ved at finde den helt rette bærbar til dig!

Når du bestiller fra Grøn Computer, har vi gennemtestet og klargjort computeren før afsendelse, så din nye brugte bærbar er klar til at revolutionere din hverdag, straks du får den.

Du kan også kigge ind forbi i butikken, hvor du kan se vores udvalg med egne øjne i udstillingsrummet.

Vi anbefaler!
Original price was: 3.599 kr..Current price is: 2.855 kr.. (ex. moms: 2.284 kr.)
SPAR:
21%!
Sølv
Vi anbefaler!
Original price was: 7.549 kr..Current price is: 5.995 kr.. (ex. moms: 4.796 kr.)
SPAR:
21%!
Sølv
Sølv
Sølv
Sølv
Sølv
Vi anbefaler!
Original price was: 3.499 kr..Current price is: 2.795 kr.. (ex. moms: 2.236 kr.)
SPAR:
20%!
Bronze
Vi anbefaler!
Original price was: 3.999 kr..Current price is: 2.995 kr.. (ex. moms: 2.396 kr.)
SPAR:
25%!
Sølv
Vi anbefaler!
Original price was: 2.999 kr..Current price is: 2.655 kr.. (ex. moms: 2.124 kr.)
SPAR:
11%!
Bronze
Vi anbefaler!
Original price was: 3.999 kr..Current price is: 2.895 kr.. (ex. moms: 2.316 kr.)
SPAR:
28%!
Bronze
Vi anbefaler!
Original price was: 3.999 kr..Current price is: 3.245 kr.. (ex. moms: 2.596 kr.)
SPAR:
19%!
Sølv
Vi anbefaler!
Original price was: 4.899 kr..Current price is: 3.995 kr.. (ex. moms: 3.196 kr.)
SPAR:
18%!
Guld
Vi anbefaler!
Original price was: 4.499 kr..Current price is: 3.195 kr.. (ex. moms: 2.556 kr.)
SPAR:
29%!
Bronze
Vi anbefaler!
Original price was: 4.999 kr..Current price is: 3.435 kr.. (ex. moms: 2.748 kr.)
SPAR:
31%!
Sølv
Guld

Genbrugte bærbare fra HP

HP er et mærke, der er kendt for sin pålidelighed og gode kvalitet. Mange kan lide at bruge dem som arbejds- eller skolecomputer, men bærbarerne er også ganske udmærkede til hverdagsbrug. En ny HP-computer kan findes i en bred prisklasse, men de dyre kan godt stå til stejle priser. Dét er kun én af grundende til, at du i stedet skal se på vores genbrugte bærbare fra HP!

Derfor skal du overveje genbrugte bærbare fra HP

HP er et populært mærke, og derfor er det nemt at finde genbrugte bærbare til gode priser. I vores sortiment har vi et bredt udvalg, der kan hjælpe dig med at finde den perfekte computer til dig! Der er mange grunde til, at du skal vælge genbrugte bærbare fra HP frem for en helt ny. Først og fremmest kan du spare mange penge, også på de ellers dyrere modeller. Brugt elektronik er ikke det samme som slidt elektronik, og med vores klassificeringssystem kan du altid nemt finde ud af, hvilken stand den bærbare er i. Genbrug er også meget bedre for miljøet. Du handler elektronik på den mest etiske måde, når du køber hos Grøn Computer, så du både kan få den model, du drømmer om, og handle med god samvittighed og ro i maven.

Sådan kan vi hjælpe dig

Fordi det er sådan et populært mærke, har vi ofte mange forskellige modeller af genbrugte bærbare fra HP på lager. Vi har naturligvis testet dem alle og sikret os, de er i ordentlig stand til at bruge, og for din belejlighed er de alle kommet i én af vores tre kategorier; Guld, Sølv og Bronze. Dét fortæller dig noget om standen, så du kan sammenligne det med modellen og prisen. Vi vil gerne give dig muligheden for at få en god computer, også selvom du er på budget. Når du vælger at købe genbrugte bærbare fra HP, gør du noget godt for dig selv og miljøet. Du sparer penge og giver udmærket elektronik en ny chance for at gøre gavn, og oftest vil du slet ikke bemærke, at din nye bærbare er blevet brugt før. Hos Grøn Computer håber vi, vi kan begejstre vores kunder for genbrugt elektronik. Det mindsker spild og gør noget godt for alle parter. Se, hvad vi har at byde på af genbrugte bærbare, og find en model, der passer til dine krav og dit budget.