Viser 1–16 af 146 resultater

Sølv
Vi anbefaler!
1.415 kr. (ex. moms: 1.132 kr.)
Sølv
Sølv
Sølv
Sølv
Sølv
Sølv
Sølv
Sølv
Sølv
Guld
Bronze
Sølv
Sølv
Sølv
Sølv

Genbrugt Apple - du får det bedste hos os

Ønsker du at skåne vores planet for overproduktion, men kunne du samtidig godt tænke dig de bedste produkter fra Apple? Så er du havnet det helt rette sted. Her hos Grøn Computer værner vi om vores natur og ressourcer ved at sælge genbrugt Apple. Med vores mangeårige erfaring inden for handel samt reparation af IT udvælger vi Apple produkter af højeste kvalitet, der stadig har et langt liv til gode hos en ny ejer - alt sammen til fantastiske priser.

Køb genbrugt Apple med god samvittighed - vi står inde for alle produkter

Uanset om du er på udkig efter en iPhone, iPad eller Mac computer, har vi et kæmpe udvalg af genbrugt Apple, du kan vælge blandt. Hver gang du køber et genbrugt elektronikprodukt, sparer du miljøet for den enorme mængde CO2, der udledes ved fremstillingen af nyt elektronik. Ved køb af genbrugte produkter holder du både kloden og din samvittighed grøn. Her hos Grøn Computer står vi altid inde for funktionen og kvaliteten af vores produkter. Derfor giver vi 2 års garanti på alle varer, uanset stand. Hvis du har specifikke ønsker til opsætningen og klargøringen af dit produkt, såsom installation af antivirus eller egne programmer, kan vores dygtige medarbejdere også hjælpe med det.

Apple produkter i guld, sølv og bronze

Vi rangerer tilstanden af vores produkter i guld, sølv og bronze, så dit valg af genbrugt produkt gøres så nemt for dig som muligt.

Guld-tilstand - virkelig flot stand

Med et produkt i guld-tilstand får du det bedste af det bedste af genbrugt Apple. Typisk vil du slet ikke kunne se, at det før har været brugt, og mange vil tro, at du har købt det fra ny. Vi giver guld-tilstanden til varer, der har absolut minimale brugsspor og derfor er i virkelig flot stand.

Sølv-tilstand - rigtig pæn stand

I kategorien sølv-tilstand finder du rigtig pæne computere, smartphones og tablets. Produkterne har almene brugsspor, dvs. tegn på brug, der betegnes som normale for produktets alder. Der kan f.eks. være tale om almindelige skrammer og ridser samt små lyspletter på skærmen eller mindre kosmetiske skavanker på kabinettet. De små defekter vil dog aldrig genere dig under brug.