Viser 1–16 af 51 resultater

Vi anbefaler!
1.415 kr. (ex. moms: 1.132 kr.)
Sølv
Sølv
Sølv
Sølv
Sølv
Bronze
Sølv
Sølv
Sølv
Sølv
Sølv
Sølv
Bronze
Bronze
Sølv
Bronze

Genbrugte iPhones

På et marked i evig hast er der altid spild, og gamle iPhones kastes til side hver eneste dag for en nyere og tilsyneladende bedre model. Men bare fordi noget er gammelt, betyder det ikke, det ikke fungerer. Vi sælger en lang række genbrugte iPhones, så du kan få lige den model og farve, du ønsker dig. Der er mange fordele ved at vælge genbrug, så se vores udvalg igennem og find ud af, om der er en model, der passer dig.

Derfor skal du overveje genbrugte iPhones

Den mest åbenlyse fordel ved at købe en iPhone som genbrugt er, at den er billigere. Produkter fra Apple kan være utrolig dyre, og det er langt fra alle, der har råd til dem. Når du vælger genbrug, sparer du virkelig mange penge. I vores sortiment finder du desuden kun telefoner af fremragende kvalitet, for genbrug er slet ikke det samme som slidt! Der kan være mange grunde til, at folk skifter deres telefon ud, og årsagen er sjældent, at den ikke fungerer mere. En anden fordel ved genbrug er, at du hjælper miljøet og handler elektronik på en mere etisk måde. Produktionen af en ny telefon er langt fra miljøvenlig, men når du handler genbrugt, er dét ikke noget, du skal bekymre dig om. Du afhjælper også spild, da mobilen får nyt liv i stedet for at havne i elektronikaffald.

Sådan kan vi hjælpe dig

Hos Grøn Computer vil vi ikke se elektronik blive kastet til side, bare fordi det ikke længere er den nyeste model. En mobil, der er et år gammel, fungerer stadig helt fint, og derfor vil vi hellere sælge dem videre til dig frem for at lade dem blive tilsidesat som elektronisk affald. Telefonerne er markerede med den stand, de er i, så du kan finde en genbrugt iPhone, der er så god som ny! Hvis du elsker Apple produkter, men gerne vil købe elektronik på en måde, der gavner både miljøet og din bankkonto, så skal se vores udvalg af genbrugte telefoner igennem. Blandt udvalget kan du finde alt fra iPhone 5s til iPhone 12 Pro, så uanset om du vil have noget helt nyt og topmoderne, eller skal have noget, du er vant til, er der en mobil til dig. Vi ønsker at skabe en balance mellem at hjælpe miljøet og give dig adgang til den moderne teknologi, vi alle bruger i hverdagen.