Viser 1–16 af 90 resultater

Genbrugte bærbare fra Lenovo til billig pris. Tidligere brugt, med rigeligt liv i sig endnu og klar til at være din pålidelige medhjælper derhjemme eller på kontoret!

Vi tilbyder Lenovo bærbare i Guld, Sølv og Bronze tilstand, både ældre såvel som nyere modeller. Alt så du har et større udvalg, og nemmere ved at finde den helt rette bærbar til dig! Til særligt flotte produkter har vi også en NY tilstand, som er så flot at den kunne mistænkes en spritny vare, men stadig til en nedsat genbrugspris!

Når du bestiller fra Grøn Computer, har vi gennemtestet og klargjort computeren før afsendelse, så din nye brugte bærbar er klar til at revolutionere din hverdag, straks du får den.

Du kan også kigge ind forbi i butikken, hvor du kan se vores udvalg med egne øjne i udstillingsrummet.

SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE

IT med omtanke: 3 grunde til at købe en genbrugt bærbare fra Lenovo

Teknologi spiller en fremtrædende rolle i den moderne verden. Kun de færreste af os ville have lyst til at undvære smartphones og bærbare computere i vores dagligdag. Men produktionen af sådanne ting er ikke ligefrem godt for miljøet. Derfor vælger mange af os at købe hverdagsteknologiske ting brugt. Nedenfor udlægger vi, hvorfor du med fordel kan købe genbrugte bærbare fra Lenovo hos Grøn Computer.

Du skåner miljøet

Miljøvenlighed er med god grund ét af tidens nøglebegreber. Og selvom det største ansvar ligger hos flyselskaber og store virksomheder med tung produktion, er der også mange ting, vi civile kan gøre for at skåne miljøet for overbelastning. Én af dem er at købe vores ting brugt. Undersøgelser viser, at selve produktionen af den gennemsnitlige bærbare computer står for hele 80% af den energi, som samme computer kommer til at bruge i løbet af dens levetid. Når du køber brugt, er du med til at sikre, at computeren udlever hele sit potentiale, før den går på pension. Hos Grøn Computer forhandler vi kun brugte computere. Du gør altid miljøet en tjeneste, når du handler hos os.

Du sparer penge

Prisen på en ny computer afhænger både af selve modellen og af, hvem der har produceret den. Fælles for de fleste bærbare computere er dog, at de fra ny koster mange penge. Vælger du derimod at købe din bærbare brugt, vil du ofte kunne slippe afsted med kun at skulle betale et par tusinde kroner. Grøn Computers udvalg omfatter et væld af gode Lenovo-modeller, og selv for de modeller, der ser spritnye ud, gælder det, at du altid kan finde dem til genbrugspris.

Den konkurrencedygtige teknologi

Lenovo var i 2020 den mest populære producent af bærbare computere på verdensplan. Virksomhedens store popularitet skyldes blandt andet, at Lenovos modeller både har en god holdbarhed og en brugervenlig opbygning. Dertil behøver du langt fra at gå på kompromis med kvaliteten, blot fordi du vælger at købe din bærbare brugt. Vi gennemser alle vores produkter, før vi sætter dem til salg. Vi giver dig en garanti på to år, uanset hvilken bærbare computer, du vælger at købe hos os. Og hvis du har brug for vejledning, sidder vi altid klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde den helt rette genbrugte bærbare fra Lenovo.